KOLEKCIJA “KOD KUĆE”

Ova kolekcija je napravljena da stvori beskrajne doživljaje degustacije. Savršen raspon okusa za svako nepce u kombinaciji s najpopularnijim i široko uživanim posebnim kavama, kao što su ječam i ginseng. Dostupan je i u kapsulama i vrećicama s jednim posluživanjem kako bi iste mogli uživati i kod kuće.

NESPRESSO KOMPATIBILNE KAPSULE

ESPRESSO I POSEBNE KAVE

Raspon kave namijenjene svim ukusima, gdje možete odabrati različite vrste aroma i intenziteta:
“100% Arabica Espresso” za svakoga tko voli klasični okus kave, “Intense” kada vam je potreban jači okus i “bez kofeina” ako ne možete ići bez okusa kave, ali ne želite učinke kofeina.
Pored klasičnih kava, ova linija uključuje i ječam i ginseng, najpopularnije i najčešće uživane kave koje možete uživati i u udobnosti vlastitog doma.
Nespresso® kompatibilna kapsula opremljena je “EBIS” sustavom koji ne mijenja organoleptička svojstva kave, stvarajući prepreku koja sprječava ulazak kisika i time osigurava da aroma i doživljaj kave ostane isti 18 mjeseci.

DOLCEGUSTO KOMPATIBILNE KAPSULE

POSEBNE KAVE

Veličina i oblik ove pametne kapsule savršeno su kompatibilni s Dolcegusto® sustavom, jednim od najprodavanijih sustava za kavu.

POJEDINAČNE DOZE

POSEBAN OKUS ZA SVAKO DOBA DANA, UZ ISKUSTVO UŽIVANJA U SVAKOM OKUSU

Pored već poznatog ginsenga, ova linija pojedinačnih doza poboljšana je s blagotvornim dodatcima kao što su zelena kava i ganoderma, zlatno mlijeko i ginseng & matcha za svakoga tko želi eksperimentirati s novim okusima ili traži sjajnu alternativu kavi.
Posljednje, ali ne manje važno, sadrži i kolače bez glutena napravljene sa prirodnom šećernom trskom.
Važno je napomenuti da dolaze u praktičnim vrećicama znači da ih možete lako i brzo pripremiti:
• dodajte 100 ml tople vode u sadržaj vrećice kako bi pripremili kavu;
• dodajte 25 ml mlijeka u sadržaj šalice za tortu i kuhajte u mikrovalnoj pećnici 40 sekundi.
Bez pritiska ili problema, u malo vremena, vaši klijenti mogu uživati u pauzi koju će zapamtiti.